Početna » ДО КРАЈА ГОДИНЕ ОСТАО САМО ЈОШ ЈЕДАН ПРАЗНИК, АЛИ ЗАТО СЛЕДЕЋЕ…

ДО КРАЈА ГОДИНЕ ОСТАО САМО ЈОШ ЈЕДАН ПРАЗНИК, АЛИ ЗАТО СЛЕДЕЋЕ…

До краја ове године остао је још само један празник, када фирме у Србији не раде, а њихови радници одмарају. Наиме, само још 11. новембар, који пада у суботу резервисан је за одмор, када се обележава Дан примирја у Првом светском рату.

од Паланка данас
0 Коментар

Наредне године очекује нас шест празника због којих већина неће бити на свом радном месту. Први је Нова година која се дочекује у недељу, па ће се тако спојити мини одмор са викендом од четири нерадна дана.Одмах затим 7. јануара обележићемо Божић, а следеће празновање резервисано је за Дан државности, који се пада у четвртак 15. фебруара, па с обзиром да се не ради два дана, опет ће бити спајања са викендом. Многи ће се на посао вратити тек у понедељак 19. фебруара.

Најбоље ћемо проћи за 1.мај и Васкрс, који се наредне године надовезују један на други, па се тако неће радити од 1. маја, који пада у среду, док је Велики петак 3.маја. Радним обавезама враћамо се тек после Васкрса, тачније у уторак 7. маја. Одмор без решења послодавца трајаће пуних 6 дана.

Пред крај године долази поново Дан примирја у Првом светском рату у понедељак 11. новембра, па је опет идеално за спајање и продужени викенд.

курир.рсPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept