среда, април 24, 2024
Početna » КАРАВАН ЗАПОШЉАВАЊА 12. МАЈА У БАНИЧИНИ

КАРАВАН ЗАПОШЉАВАЊА 12. МАЈА У БАНИЧИНИ

Национална служба за запошљавање, Филијала Смедерево, у оквиру спровођења активности Kаравани запошљавања посетиће Баничину 12.5.2023. године.

од Паланка данас
0 Коментар

Kаравани запошљавања имају за циљ обезбеђивање доступности услуга Националне службе изласком на терен њених мобилних тимова. Мобилни тим саветника информисаће сва заинтересована лица о условима и начину пријављивања на евиденцију, правима и обавезама незапослених лица, програмима и мерама финансијске и нефинансијске подршке приликом запошљавања или покретања сопственог посла.Информисање ће се обавити у просторијама МЗ Баничина у петак, 12.5.2023. од 10 до14 часова.

Сви заинтересовани имаће могућност да се одмах пријаве на евиденцију НСЗ или да продуже редовно јављање. За пријаву на евиденцију потребно је да лица понесу са собом личну карту, диплому о завршеној школи, уверења и сертификате (уколико су завршили неку обуку или курс).Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept