Početna » КУД „МИЛОЈЕ ПОПОВИЋ-ЂАК“ ИЗ КУСАТКА ТРАЖИ ПОМОЋ ЗА АДАПТАЦИЈУ ПРОСТОРА

КУД „МИЛОЈЕ ПОПОВИЋ-ЂАК“ ИЗ КУСАТКА ТРАЖИ ПОМОЋ ЗА АДАПТАЦИЈУ ПРОСТОРА

од Паланка данас
0 Коментар

КУД „Милоје Поповић Ђак” из Кусатка је дошао у ситуацију да нема где да обавља пробе током зимског периода, па су се из друштва огласили апелом за помоћ:

Поштовани пријатељи,
Пред нама је један од најбитнијих момената од како смо почели са радом. По први пут долазимо у ситуацију да немамо простор где можемо да одржавамо пробе за време зимског периода, што нас доводи у ситуацију да, уколико не решимо постојећи проблем, морамо престати са радом и активностима. Поводом тога покренули смо акцију спровођења пројекта „Адаптација простора за активности KУД-а „Милоје Поповић – Ђак“ Kусадак 2022″ – Омладински центар.
Наиме, од Месне заједнице Kусадак смо добили на коришћење напуштени хангар који се налази преко пута вртића у Kусатку. Пре 2 године смо успели да на истом, уз помоћ Општине Смедеревска Паланка заменимо кров, и након тога су радови престали. Да би се објекат ставио у функцију, мора још много тога да се одради (од зидова, плафона, подова, изолације, зидања, столарије, дренаже, адаптирана тоалета, осветљења и др.). Одлучили смо да смогнемо снаге и да уз помоћ добрих људи кренемо у прикупљање средстава за адаптацију. За то нам је потребна Ваша помоћ првенствено у томе да нашу страницу поделите својим пријатељима да означе да им се свиђа, да би што више људи могло да подели ову објаву и наредне објаве везане за пројекат, јер ће нам то значити за прикупљање средстава на платформи донације.рс где ћемо ускоро покренути иницијативу прикупљања донација.
Такође желимо да напоменемо да помоћ не мора да се огледа само у новчаним средствима већ и у материјалу и мајсторским радовима што нам је такође потребно.

ПОМОЗИТЕ НАМ ДА НАСТАВИМО ДА РАДИМО ОНО ШТО НАЈБОЉЕ ЗНАМО А ТО ЈЕ ДА ИГРАМО У KОЛУ!! ХВАЛА НА ПОДРШЦИ!!!
ВАШ „ЂАK“ ❤️❤️❤️

 

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept