Početna » „ЛИДЛ“ СТИЖЕ У СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ-ИЗДАТЕ СВЕ ПОТРЕБНЕ ДОЗВОЛЕ

„ЛИДЛ“ СТИЖЕ У СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ-ИЗДАТЕ СВЕ ПОТРЕБНЕ ДОЗВОЛЕ

Лидл је добио потребне дозволе за градњу објекта у Паланци, тако да очекујемо да радови на изграсдњи новог објекта на Колонији ускоро почну. Ту вест је објавио НИкола Вучен председник општине Смедеревска Паланка.

Поштовани суграђани, одељење за урбанизам, грађевинарство, имовинско – правне и стамбене послове Општинске управе Општине Смедеревска Паланка издало је решење о грађевинској дозволи инвеститору “ LIDL SRBIJA KD“. Предрачунска вредност објекта који ће почети да се гради на Колонији износи 265 милиона динара. Овим решењем стекли су се сви услови за изградњу овог објекта.

Хвала компанији LIDL што је изабрала Смедеревску Паланку за инвестирање и запошљавање нових радника. Посебну захвалност Општинској управи и одељењу за имовиснко – правне односе на челу са начелницом Јованом Лекић на брзом и ефикасном раду.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept