Početna » МЛАДИ ПЛАНИНАРИ ЈАСЕНИЦЕ НА ЗАСЛУЖЕНОМ ОДМОРУ

МЛАДИ ПЛАНИНАРИ ЈАСЕНИЦЕ НА ЗАСЛУЖЕНОМ ОДМОРУ

од Паланка данас
0 Коментар
Планинарски клуб Јасеница из Смедеревске Паланке активно ради на едукацији младих чланова по основним школама. Пред њима је сада заслужени распуст а из Планинарског клуба Јасеница поручују:

Наши млади планинари одлазе на заслужени одмор, а од септембра настављамо по предвиђеном календару активности.

Овог пролећа за нове чланове школских секција организована су дводневна предавања у оквиру основне планинарске обуке. Основну планинарску обуку успешно је савладало 29 младих планинара. Тим поводом у три наше основне школе, у којима постоје планинарске секције, уприличена је додела уверења о завршеној основној планинарској обуци.
Поносни смо на наш подмладак и надамо се да ће их у будућности бити још више.
Такође, посебну захвалност на сарадњи изражавамо директорима и управи све три основне школе, као и Општинској управи Смедеревска Паланка.
Похваљујемо и чланове школског тима који су несебично, предано, одговорно, вредно и волонтерски радили на томе да наши млади планинари заволе планину и да стекну знања и вештине потребне за боравак у природи.

 

 

 

До почетка нове школске године, планинарски поздрав!
Ведро!Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept