Početna » ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ЗБОГ МАСАКРА У ОКОЛИНИ МЛАДЕНОВЦА: Поред Уроша, оптужени и отац, ујак и брат из Крагујевца

ПОДИГНУТА ОПТУЖНИЦА ЗБОГ МАСАКРА У ОКОЛИНИ МЛАДЕНОВЦА: Поред Уроша, оптужени и отац, ујак и брат из Крагујевца

ВИШЕ јавно тужилаштво у Смедереву подигло је данас оптужницу против Уроша Б., којем се на терет ставља да је 4. маја у селима Дубона и Мало Орашје убио девет, ранио 12 људи и покушао да убије још 20 људи.

од Паланка данас
0 Коментар

Поред Уроша Б. на оптужници се налазе и његов отац Радиша Б., ујак Горан Г. и брат од ујака Борис Г. из Крагујевца, наводи се у саопштењу тог Тужилаштва. Урош Б. оптужницом се терети за кривична дела тешко убиство у стицају са кривичним делима недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, отмица и неовлашћено коришћење туђег возила.Његовом оцу Радиши Б. се ставља на терет кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и тешко дело против опште сигурности. Горан Г. и Борис Г. оптужени су за кривично дело недозвољена производња производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Оптужница је предата Вишем суду у Смедереву на одлуку о потврђивању са предлогом да се оптуженима продужи притвор.

С обзиром на то да Урош Б. у време извршења кривичног дела није имао навршену 21 годину, њему није могуће изрећи казну доживотног затвора већ је највећа могућа казна 20 година, што је тужилаштво предложило у оптужници. Тужилашто је предложило и да се његов отац осуди на казну затвора од 20 година, док је за Горана Г. и Бориса Г. предложена казна затвора од по шест година.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept