Početna » ПОРТАЛ ЦЕНЕ УСЛУГА-УПОРЕДИ ЦЕНЕ МОБИЛНЕ И ФИКСНЕ ТЕЛЕФОНИЈЕ, ИНТЕРНЕТА, ПОШТАНСКИХ И КУРИРСКИХ УСЛУГА

ПОРТАЛ ЦЕНЕ УСЛУГА-УПОРЕДИ ЦЕНЕ МОБИЛНЕ И ФИКСНЕ ТЕЛЕФОНИЈЕ, ИНТЕРНЕТА, ПОШТАНСКИХ И КУРИРСКИХ УСЛУГА

од Паланка данас
0 Коментар

Портал Регулаторне агенције за електронске комуникације и поштанске услуге (РАТЕЛ) под називом ceneusluga.rs омогућио је да грађани упореде цене услуга мобилне и фиксне телефоније, интернета, телевизије и поштанских и курирских услуга.Овај портал ће пружати корисницима основне информације о курирским и поштанским услугама на једном месту, а посредством апликације, свим заинтересованима обезбеђен је увид у основне цене експрес услуга у унутрашњем поштанском саобраћају и курирских услуга, на једноставан, практичан и прегледан начин, као и преглед свих поштанских оператера, стоји у саопштењу РАТЕЛ-а.

Успостављањем сајта ценеуслуга.рс омогућена је већа транспарентност цена у унутрашњем саобраћају, односно могућност поређења и одабира најбоље опције за корисника.

Приликом одабира врсте услуге приказују се подаци по оператерима пружаоца услуга тако да су цене приказане по растућем редоследу, од најниже до највише.

Kорисник поштанских услуга моћи ће да сам да бира између поштанских оператера на основу поређења цена, а могу се упоређивати и остали услови попут рокова уручења, територије, допунских услуга…

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept