Početna » ПОШТА ПОСТАВИЛА ПАКЕТОМАТ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

ПОШТА ПОСТАВИЛА ПАКЕТОМАТ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

од Паланка данас
0 Коментар

ЈП „Пошта Србије” нуди савремено и практично решење за брзу, лаку и паметну 24/7 испоруку пошиљака – „Поштин пакетомат“, који је тренутно доступан на 38 фреквентних локација у 24 градова Србије, уз планирано ширење мреже у целој земљи. „Поштин пакетомат“, први у Смедеревској Паланци, активан је испред поште у центру града у улици Првог српског устанка бр. 25.
На пакетомату се могу испоручити пошиљке за које је унапред плаћена поштарина (Пост-експрес, Нови пакет, Пост-експрес бокс), на захтев пошиљаоца приликом адресовања и предаје пошиљке на шалтеру пошта или приликом преузимања пошиљке од стране достављача. Друга могућност је да прималац изврши преусмерење пошиљке на пакетомат позитивним одговором на СМС или Вибер поруку од „Поште Србије” са упитом о преусмерењу пошиљке на пакетомат и листом пакетомата.

Адресовањем на пакетомат корисници могу бити сигурни да ће их пакети чекати у изабраном пакетомату. Штеде њихово време, јер пакете могу усмерити на најближе пакетомате и преузети их у време које им највише одговара, уз могућност преузимања пакета 24 сата дневно, седам дана у недељи.

„Поштин пакетомат“ јасно је и препознатљиво обележен, модерног дизајна и максимално искоришћеног простора за пошиљке, са истакнутим упутством за употребу. Услуга је доступна регистрованим и нерегистрованим корисницима, са и без мобилне апликације, уз коришћење свих мобилних телефона. Подаци потребни за преузимање пошиљке шаљу се на мобилни телефон, а преузимање пошиљке од стране корисника функционише по једноставном принципу – прималац добија поруку да га у пакетомату чека пошиљка, одлази до пакетомата и коришћењем апликације или позивом, откључава га и преузима пошиљку.

Информације о услузи, начину коришћења и локацијама пакетомата, са анкетом за кориснике о локацијама за ширење мреже пакетомата у свим већим градовима широм Србије, доступне су на сајту „Пошта Србије”.

Корисници који се определе за коришћење апликације, апликацију Direct4.me App могу преузети на Apple iOS app и Play продавници.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept