Početna » СЕДМИ ДАН ПОТРАГЕ ЗА МАЛОМ ДАНКОМ (2): Ватрогасци ДЕТАЉНО ПРЕТРАЖУЈУ ДЕПОНИЈУ на Старом бањском путу

СЕДМИ ДАН ПОТРАГЕ ЗА МАЛОМ ДАНКОМ (2): Ватрогасци ДЕТАЉНО ПРЕТРАЖУЈУ ДЕПОНИЈУ на Старом бањском путу

Девојчица Данка Илић (2) из Бора нестала је у уторак у 13.45 у насељу Бањско поље, на себи је у тренутку нестанка имала љубичасте панталоне и маслинастозелену јакну. У Србији је због њеног нестанка укључен Амбер алерт систем, и цела држава је позвана да је тражи.

од Паланка данас
0 Коментар

Седмог дана од њеног нестанка настављено је с потрагом и на терену. Ватрогасци тренутно детаљно претражују депонију на Старом бањском путу. Не зна се да ли су добили неку нову информацију или плански шире истрагу по терену.Тамо је више полицијских кола и претражује се великом брзином.

Седми дан од њеног нестанка дочекујемо с информацијом да се у истрагу о њеном нестанку укључила бечка полиција. Она је реаговала након што се појавио снимак из Беча на којем су две Румунке са девојчицом која подсећа на Данку. Амбасада Србије у међувремену, позвала је све који у Аустрији препознају несталу девојчицу да пријаве полицији.

У међувремену, огласио се Данкин ујак, Стефан Драгомировић, брат мајке мале Данке.

– Испричаћу вам сада праву истину и све што се заправо десило тога дана. Ретко шта што је изнето у медије је тачно. Зато, кренимо редом.

Овим речима, ексклузивно за “Блиц”, Стефан Драгомировић, прича о кобним минутима у којима је 26. марта у Бањском пољу код Бора нестала девојчица за којом данас трага цела Србија, а и део Европе.

Ујак нестале девојчице је репортерки „Блица“ дао на увид последњу фотографију Данке Илић, снимљену кобног дана, на којој се види девојчица заједно са старијим братом. На слици је Данка удаљена отприлике 30 метара од брата и готово излази из видокруга мајке која је направила ту слику.

– Данка се на тој фотографији налази 30 метара даље од брата и мајке, близу сена и цепаница у дворишту куће. Можда се неко сакрио иза и сачекао прави тренутак. То је последња фотографија која се налази у телефону моје сестре и сликана је у 13.20 сати – каже Данкин ујак.

Данкин ујак тврди да је девојчица тог дана и раније једном покушала да оде из видокруга мајке, али је мајка успела да је позове и врати близу себе.

– Моја сестра Ивана је отишла до аутомобила да старијем сину донесе воду која је била на месту сувозача. Девојчица је остала у дворишту, то је био тренутак од само пар секунди. Када се вратила, Данке није било – тврди ујак Стефан Драгомировић, описујући тренутак нестанка девојчице.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept