Početna » УГЛЕДНИ ПСИХИЈАТАР ТВРДИ ДА ДЕМОНИ ЗАИСТА ПОСТОЈЕ, ЕВО КОГА НАПАДАЈУ И ЗАШТО

УГЛЕДНИ ПСИХИЈАТАР ТВРДИ ДА ДЕМОНИ ЗАИСТА ПОСТОЈЕ, ЕВО КОГА НАПАДАЈУ И ЗАШТО

од Паланка данас
0 Коментар

Угледни психијатар након деценија рада у менталној болници: Демони постоје, ево кога нападају, зашто и како да препознате напад

„Након седам година рада у једној од највећих психијатријских болница на свету, 18 година рада у психолошком затворском одељењу, две године у највећем Центру за ментално здравље и више од 11 година у Хитној помоћи, нема шта нисам видео. Лично сам се уверио да демони постоје. Видео сам их, причао са њима и могу вам рећи да су стварно веома страшни“, започиње своју исповест угледни психијатар који је желео да остане анониман због својих пацијената и њихових породица.„Гласови које чују шизофреничари нису халуцинације као што психијатри тврде. Моја струка инсистира да се овим халуцинацијама не треба придавати пажња јер се тако стање погоршава. Ипак, открио сам да гласови које шизофреничари чују имају сасвим јасан, прецизан, предвидив и веома деструктиван шаблон, што се веома разликује од уобичајених халуцинација.

У тренутку када „халуцинације“ (демони) постану свесне да ја пацијентима дајем савете који ће их ослабити, ја постајем претња, али и мета. Једном се догодило чак да ми је пацијент рекао како га је „глас“ упозорио да се држи подаље од мене, и то неколико минута пре него што сам уопште ушао у салу.

Откривање пацијентима шта се са њима заправо дешава и како демони управљају њиховим животима последње су што ови ентитети желе. Они желе да верујете да су у ери науке демони само фикција, бајке за необразоване. Они желе да игноришете 23 или више пута када је Исус Христ протеривао демоне, а још више када верујете да је Библија потпуно ирелевантна за ове ствари. Њима иде у прилог када не верујете у њих, јер им је тако лакше да обаве свој посао.

Да се разумемо, ја овде не говорим о религији. Говорим вам да разумете да духови постоје и да се они зли заиста плаше љубави, али и одређених фраза из Библије!

Оно што их највише узнемири и на шта најјаче реагују јесте схватање да га је особа постала свесна. Они исисавају и краду вашу животну енергију. Први корак је претварање ваших мисли у негативне, јер је то основа да „започну живот у вама“. Они не желе да имате породицу, пријатеље, ни да сазнате како можете да се изборите са њима. Они желе да будете изоловани и сами. Не подносе када идете у цркву, читате Библију, па настоје да вас убеде како су ове активности досадне и бесмислене. Ово раде врло суптилно – убацују вам идеје у главу и покушавају да вас убеде да верујете у њих и почнете да их следите, макар и на сопствену штету.

Постати свестан да демони заиста постоје је први корак ка суочавању и елиминисању њиховог негативног утицаја на ваш живот.

Ако погледате иза себе, сигурно ћете схватити да сте више пута били потпуно негативни, да тада ништа нисте могли да завршите, да ођедном немате снаге, али нико се никада не запита где је резерва енергије нестала. Многи шизофреничари пријављују да буквално осећају како енергија одлази у тренутку када гласови почну да говоре.

Kога демони нападају и зашто?

Напашће свакога ко им то несвесно дозволи. Они знају како да уђу у људе на најразличитије начине – од несланих шала о призивању духова, до правих покушаја извођења сатанистичких ритуала и читања књига које се баве овом тематиком.

Жртве тешког физичког, емоционалног и сексуалног злостављања су примарне мете, јер се они већ осећају лоше. Екстремни случајеви напада најчешће се означавају као параноидна шизофренија, али жртва може бити било ко.

Оно што треба да знате јесте да ако сте нападнути, не значи да сте ментално болесни. Ту не постоји дисфункција мозга. Рећи супротно било би исто као рећи да су жртве пљачке или силовања ментално болесне. Они су били нападнути, а сада сте ви, али на други начин.

Kако исисавају људску енергију?

Негативна енергија која се производи услед негативних емоција јесте њихова храна. То је разлог зашто нас филмови о вампирима и другим страшним бићима уздрмају и преплаше. Ови ентитети су заиста енергетски вампири.

Kако они то раде?

Труде се да вас натерају да производите негативне емоције којима ће се убудуће хранити тако што вам убацују кривицу, страх и узнемирујуће мисли у ваш ум и терају вас да на њих одговарате као да су исправне. Манипулишу вама производећи гласове и страшне осећаје.

Демонска активност постаје јасна просечном човеку када му се у ум усади упорна мисао толико одвратна да се сами себи згадите и свакако немате намеру да тако нешто спроведете у дело. Инстинктивно осећате да је та мисао погрешна, да није ваша и да не припада вашем уму.

Размислите – ако за вас није нормално да имате такву мисао и понашате се тако, одакле је онда потекла? Ако није ваша и не припада вама, значи да и не долази од вас.

Да ли су људи беспомоћни против овога?

Не. Уопште нисте беспомоћни, али морате да постанете свесни да демони заиста постоје и да схватите којим се методама служе. Многе ствари можете да урадите да бисте се одбранили, а неки успеју чак и потпуно да се изолују од њиховог присуства и напада.

Ако вам у животу све иде лоше, велика је вероватноћа да сте на константном удару. Најважнија тајна коју демони желе да сачувају од вас јесте да они имају моћ да потпуно запоседну ваш ум, да су прави енергетски паразити,а јер се хране вашом енергијом као што цревни паразити узимају храну када уђу у људски организам. Овим ентитетима је неопходна негативна енергија да би опстали.

Успевају у својим намерама онда када ви почнете да прихватите идеје које вам усађују као ваше. Они вам и говоре да су ваше. Једном када постанете свесни игрица које су почели са вама да играју, важно је да не наседнете ни на шта од овога, да схватите да то нисте ви. Ово није физички рат – не можете да се одбраните физички, ово су спиритуалне игре и веома су озбиљне.

Можда ће вас изненадити да чујете како ови зли паразити имају потпуни приступ вашој меморији. Kод једног пацијента успели су да извуку осећај кривице из детињства који је пацијент одавно заборавио. Они ће увек настојати да нађу најнегативнија сећања која узрокују осећај кривице, даих извуку назад у вашу свест и наставе буквално да вам их „набијају на нос“ све док вас не учине неспособним да опростите себи и натерају да поново производите негативне емоције.

Све негативне мисли које вам демони усађују у ум пажљиво су одабране да би вам изазвале кривицу, бес, осећај безвредности, беспомоћности и безнадежности. Да ли вам можда личи на симптоме депресије?

Сигурно можете да се сетите бар једног пута у животу када сте били опседнути грешкама из прошлости и свакодневно мислили Само да нисам урадио/рекао то… Само да сам био тамо… То су вам они на делу. Што дуже успевају да вас поражавају таквим мислима, производићете више негативне енергије, а њима обезбеђивати већу „гозбу“. Затим ће искористити вашу животну енергију против вас, терајући вас да изазивате конфликте и мислите како се никоме не сме веровати.

Из стручног искуства вам кажем: мајстори негативних мисли – параноидни шизофреничари знају шта су демони, али нажалост, ретко ко их схвата озбиљно. Након напада, они немају снаге ни да устану из кревета, феномен недостатка енергије код њих је константан.

Психијатрија се држи начела да су у питању халуцинације настале због дисбаланса хемијских реакција у мозгу, али за ово не постоји ниједан научни доказ. Мене као психијатра забрињава чињеница да моја струка занемарује једно од најважнијих питања: Одакле мисли долазе?

Ја сам ово питање поставио на једном од најпрестижнијих семинара у психологији и психијатрији пред свима. Одговор на то питање заправо је био разлог што сам се пријавио за учешће на овом семинару. Главни професор погледао ме је као да сам управо испао из свемирског брода. Ћутао је неколико тренутака, а затим рекао: Разговараћу са вама након предавања. Напустио је предавање пре времена и никада није договорио“, испричао је психијатар.

(Извор: Стил)Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept