четвртак, јун 20, 2024
Početna » УХАПШЕН Д.Н. ИЗ РАДОВАЊА ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ

УХАПШЕН Д.Н. ИЗ РАДОВАЊА ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ

од Паланка данас
0 Коментар

По налогу дежурног заменика ОЈТ-а Велика Плана од стране полицијских службеника ПС Велика Плана дана 02.01.2023. године донето је решење о задржавању осумњиченог Д.Н. из Радовања (рођ. 1970. године) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Насиље у породици из чл. 194 став 1 Кривичног законика.Према наводима кривичне пријаве осумњичени је дана 02.01.2023. године у породичној кући најпре вербално злостављао своју супругу након чега јој је упутио претњу да ће је убити као и да ће упалити целокупно домаћинство након чега је и физички насрнуо на оштећену.

У ранијем периоду према осумњиченом је примењиван Закон о спречавању насиља у породици тако што су изрицане хитне мере а такође у ранијем периоду је поднета и кривична пријава због кривичног дела Насиље у породици из чл. 194 став 1 Кривичног законика по којој пријави је у току предистражни поступак.

Након саслушања осумњиченог на основу предлога поступајућег заменика судија за претходни поступак Основног суда у Великој Плани одредила је притвор према осумњиченом а тужилаштво ће у даљем току поступка саслушати оштећену као и сведоке ради доношења правилне и законите јавнотужилачке одлуке.

ОЈТ Велика ПланаPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept