Početna » (ВИДЕО) ГЛУМАЦ МИЛАН БОСИЉЧИЋ ОДРЖАО СЕМИНАР ПРОГОВОРИ ДА ВИДИМ КО СИ У ОШ ХРШ

(ВИДЕО) ГЛУМАЦ МИЛАН БОСИЉЧИЋ ОДРЖАО СЕМИНАР ПРОГОВОРИ ДА ВИДИМ КО СИ У ОШ ХРШ

Млади београдски глумац Милан Босиљчић у последње време пажњу ТВ гледалаца привлачи чак двема улогама у веома гледаној серији "Игра судбине". Међутим, он је истовремено посвећен и културној и просветној мисији, понајвише кроз рад Удружења „Изражајност“, које се бави развојем и унапређењем културе јавног говора.

од Паланка данас
0 Коментар

Говорне навике формирају учитељи, наставници, глумци, медији, родитељи. Они су наши узори, и ако је тако, потребно је да сви буду едуковани, како бисмо пренели младима вештине, као што су: дикција, изражајност, вербална и невербална комуникација. Акредитовали смо семинаре и радили са просветним радницима, рекао нам је Милан Босиљчић, који је одржао семинар наставницима у ОШ ХРШ у Смедеревској Паланци.– Наше Удружење чине тројица колега са класе: Слободан Роксандић, који је и комуниколог, посвећен дикцији, колега Марко Миловановић, и ја. Удружење „Изражајност“ за развој и унапређење културе јавног говора основали смо 2017. године. Наша иницијатива је, прво, била да се обратимо просветним радницима, који су вокални професионалци и користе глас и говор као основно средство за свој васпитни рад, а можда нису имали такву едукацију у претходном образовању.

Милан Босиљчић нам је рекао да је са председником општине Смедеревска Паланка Николом Вученом, договорено да одржи овај семинар у још пет школа паланачке општине.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept