Početna » (ВИДЕО)УСВОЈЕНА ОДЛУКА О ДОДЕЛИ ЈЕДНОКРАТЕ ПОМОЋИ УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

(ВИДЕО)УСВОЈЕНА ОДЛУКА О ДОДЕЛИ ЈЕДНОКРАТЕ ПОМОЋИ УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

од Паланка данас
0 Коментар
Иницијативом председника Републике Србије, Александра Вучића, Скупштина општине Смедеревска Паланка, донела одлуку о исплати 10.000 динара свим средњошколцима.На заседању је између осталог донета одлука о додели једнократне новчане помоћи ученицима средњих школа на територији општине Смедеревска Паланка .Овом одлуком утврђено је право на једнократну новчану помоћ у висини од 10.000 динара ученицима средњих школа које се налазе на територији општине Смедеревска Паланка, а држављани су Републике Србије.
Средства за исплату ове једнократне помоћи обезбеђена су у буџету Републике Србије. Исплату ће вршити локална самоуправа, а новац ће бити уплаћен на рачун отворен код пословне банке родитељима, старатељима или хранитељима средњошколаца или пунолетним ученицима уколико поседују рачун отворен код пословне банке.
Одлуку о једнократној помоћи средњошколцима Влада Републике Србије донела је у циљу побољшања материјалног положаја ђака у Србији.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept