Početna » ЗБОГ РАДОВА НА МРЕЖИ 25. ДЕЦЕМБРА БЕЗ СТРУЈЕ ДОБРИ ДО

ЗБОГ РАДОВА НА МРЕЖИ 25. ДЕЦЕМБРА БЕЗ СТРУЈЕ ДОБРИ ДО

Огранак Електродистрибуција Смедерево погон Смедеревска Паланка ради на редовном одржавању деонице далековода у Добром Долу са циљем унапређења квалитета снабдевања електричном енергијом корисника, превенције кварова и припреме дистрибутивне мреже за предстојећу сезону.У понедељак 25.12.2023.год. у периоду 09:30 до 15:00 без електричне енергије (уз могуће раније укључење) биће корисници на локацији:
Трафореони: Мегићи, Бељићи и Локва у Добром Долу
Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца. Неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад наших запослених.
Кориснике молимо за разумевање. Током трајања радова молимо кориснике да искључе своје уређаје са мреже и да их поново укључе по обнављању снабдевања електричном енергијом
У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept