Početna » ЗБОР ГРАЂАНА У КУСАТКУ, ВУЧЕН: ХВАЛА ВАМ НА ВИШЕГОДИШЊОЈ ПОДРШЦИ ПОЛИТИКЕ РАЗВОЈА И БУДУЋНОСТИ

ЗБОР ГРАЂАНА У КУСАТКУ, ВУЧЕН: ХВАЛА ВАМ НА ВИШЕГОДИШЊОЈ ПОДРШЦИ ПОЛИТИКЕ РАЗВОЈА И БУДУЋНОСТИ

Вечерас је у Кусатку одржан још један у низу састанака са мештанима сеоских месних заједница.

Састанак са мештанима Кусатка водио је председник општине, члан Председништва СНС и председник Општинског одбора Никола Вучен. Вучен је присутне мештане потсетио шта је све урађено у протеколом периоду у општини Смедеревска Паланка и најавио инфраструктурне пројекте који ће бити реализовани до краја године.Он је захвалио мештанима на вишегодишњој подршци политике развоја и будућности коју спроводи председник Србије Александар Вучић, истакавши да су њихова мишљења, похвале, сугестије и критике јако важне и да у наредном периоду све одговорне одлуке морају да се доносе заједнички. –Да бисмо наставили даље да мењамо Србију и од ње направимо земљу великих шанси, 17. децембра морамо да бирамо људе који ће то да нам омогуће, рекао је Вучен.

Вечерашњем састанку у Кусатку присуствовали су и секретар Општинског одбора Српске напредне странке Небојша Павловић и кандидаткиња за народну посланицу на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Татјана Стојковић Петровић.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept