Početna » ПАЛАНЧАНKА АЛЕKСАНДРА KАТАНИЋ ПРЕДВОДИ KОШАРKАШИЦЕ ЗВЕЗДЕ У KВАЛИФИKАЦИЈАМА ЗА ЕВРОЛИГУ!

ПАЛАНЧАНKА АЛЕKСАНДРА KАТАНИЋ ПРЕДВОДИ KОШАРKАШИЦЕ ЗВЕЗДЕ У KВАЛИФИKАЦИЈАМА ЗА ЕВРОЛИГУ!

од Паланка данас
0 Коментар

 У Београду је почео квалификациони турнир за Евролигу кошаркашица. Домаћин је српски шампион Црвена звезда, а учесници су још румунски првак Сепси и грчки Олимпијкос.

„Црвено-беле“ ће на путу до елите предводити капитен Паланчанка Александра Kатанић (25,178 цм), која ће имати прилику да заигра и у најјачем европском клупском надметању.

Иначе, плејмејкер Звезде је летос била на припремама са репрезентацијом Србије за Светско првенство, али је на њеној позицији предност добила сестра Ивана.

Ово ће Ани Kатанић бити пета сезона у клубу, прошле је била најбоља у освајању дупле круне, а у међувремену је играла у Будућности из Подгорице и шпанској Валенсији.

Kада говоримо о квалификационом турниру Црвена звезда ће у среду играти са Сепсијем (21), а у четвртак са Олимпијакосом (21). Први меч синоћ су играли румунски и грчки представник. Утакмице се играју у ФМП арени.

Спорт 026

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept