Početna » АДАПТАЦИЈА ПОЗОРИШНЕ САЛЕ-ДРУГА ФАЗА РАДОВА НА ЗГРАДИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА

АДАПТАЦИЈА ПОЗОРИШНЕ САЛЕ-ДРУГА ФАЗА РАДОВА НА ЗГРАДИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА

од Паланка данас
0 Коментар

Општина Смедеревска Паланка и ове године конкурисала је на конкурсу Министарства културе „Градови у фокусу“ са пројектом који се односи на другу фазу радова на згради Kултурног центра, односно за адаптацију позоришне сале, најавио је Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка. Пројекат је вредан 16 милиона динара и подразумева уградњу вентилације, фасадерске радове, замену комплетног ентеријера, нову расвету, израду новог плафона и пода.
Адаптацијом позоришне сале добиће се 300 места за седење, што ће бити мање од садашњег капацитета сале, али ће се тиме створити неопходна комфорност и биће испоштовани сви важећи стандарди.

Укупна вредност радова комплетне адаптације Kултурног центра највећа је инвестиција за један културни објекат у  општини Смедеревска Паланка.
Велику захвалност дугујемо Министарству културе , посебно потпредседници Владе Републике Србије и министарки Маји Гојковић, на досадашњој помоћи и подршци у реконструкцији свих културних објекта у нашој општини.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept