Početna » НЕВРЕМЕ НАПУШТА ВОЈВОДИНУ АЛИ НЕМА ОПУШТАЊА, ПОГЛЕДАЈТЕ ИНТЕРАКТИВНУ МАПУ КРЕТАЊА ОЛУЈЕ

НЕВРЕМЕ НАПУШТА ВОЈВОДИНУ АЛИ НЕМА ОПУШТАЊА, ПОГЛЕДАЈТЕ ИНТЕРАКТИВНУ МАПУ КРЕТАЊА ОЛУЈЕ

Снажан грмљавински систем који је око 14 сати захватио Војводину, полако је напушта. Невреме које се директно обрушило на Бачку и западни део Срема, преместило се ка Банату, где слаби и напушта Војводину и иде ка Румунији. У остаку послеподнева и вечери очекује се мирно време на подручју Војводине.

од Паланка данас
0 Коментар

 

Међутим очекује се да нова суперћелијска олуја у Србију стигне око поноћи и то у Војводину. Потом ће се невреме задржати и наредног дана, односно сутра. Наиме, очекује се да наоблачење са кишом, плјусковима, грмлјавином и падом температуре, у већини места за 10 до 15 степени, крајем дана захвати северне, а у среду ујутру и пре подне ће се проширити и на западне и централне, а сутра после подне и на остале пределе Србије.У зони јаких грмлјавинских процеса очекује се велика количина падавина за кратак временски период, град, као и олујни ветар, који краткотрајно може достизати и ударе орканске јачине јаче 28 м/с.очекује се да нова суперћелијска олуја у Србију стигне око поноћи и то у Војводину. Потом ће се невреме задржати и наредног дана, односно сутра. Метеоролог Иван Ристић појаснио каква промена времена очекује Србију данас.

– Проблеми стижу вечерас, са почетком на северу Војводине. Очекују се оркански удари ветра. Ноћас су главни проблеми у Војоводини, тако да смо сутра цео дан под алармом, цела Србија и фронт ће се спуштати ка југу. Биће олуја, град, биће веома опасно! Сутра већи део дана смо под црвеним алармом, и биће обележен непогодама и ветром брзине од 100 км/х, биће и град. Температура ће знатно пасти. Биће топло док не стигне овај хладнији фронт. Такво свежије време биће све до неког 10 августа – открио је Ристић.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept