петак, јун 21, 2024
Početna » РУСКИ ТРГОВИНСКИ ЛАНАЦ ОТВАРА СВОЈ ПРВИ МЕГАМАРКЕТ У СРБИЈИ: Погледајте у ком граду

РУСКИ ТРГОВИНСКИ ЛАНАЦ ОТВАРА СВОЈ ПРВИ МЕГАМАРКЕТ У СРБИЈИ: Погледајте у ком граду

Руски трговински ланац "Мере" стиже у Лесковац и отвара свој први мегамаркет у Србији.

од Паланка данас
0 Коментар

Радови на опремању објекта увелико трају и најкасније до краја јуна, Лесковац ће добити још један трговински ланац чија су главна одлика ниске цене, преноси Решетка.рс.„Продавница у Лесковцу ће се, за почетак, простирати на 1.120 квадрата, али ће за пар месеци, чим завршимо адаптацију још једног објекта, бити проширена на 2.300 квадратних метара и биће то први мега Мере у Србији. Карактерише нас палетна продаја и у последњих годину дана смо у великој експанзији, што значи да се широм земље адаптира и припрема још доста објеката“, каже менаџер развоја, Марко Јездимировић.

Мере маркет у Лесковцу смештен је у улици Ђорђа Стаменковића, испред компаније Јура, у објекту чији је власник лесковачка фирма Френки.

„Политика наше куће је да не градимо, већ изнајмљујемо већ постојеће просторе, које потом уређујемо у складу са својим правилима. Овај у Лесковцу је у потпуности задовољио наше потребе, а одлука о отварању првог Мега маркета, производ је доброг искуства и сарадње са овдашњим партнерима“, навео је Јездимировић.

„Купцима ћемо понудити преко 400 производа, у највећој мери прехрамбених. Имамо, међутим, увек и добру понуду кућне хемије, средстава за личну хигијену, кућне позамантерије и текстила, малих кухињских апарата и много других занимљивих производа. На палетама има робе домаћих, али и произвођача из Русије и других европских држава“, додаје Јездимировић.

Маркет у Лесковцу имаће и велики паркинг простор.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept