Početna » ШКОЛА БУДУЋНОСТИ ИМА НОВ САЈТ

ШКОЛА БУДУЋНОСТИ ИМА НОВ САЈТ

од Паланка данас
0 Коментар

Годинама уназад у ОШ Олга Милошевић се труде да свој рад учине доступним свима у окружењу. Да вам покажемо да смо направили неке важне кораке и померили границу у послу којим се бавимо, поручују из школе.
Добро дизајниран сајт који родитељима, ученицима и заједници омогућава приступ информацијама у било ком тренутку утиче на развој имиџа школе. Такође, он преноси поруку о ангажованости запослених као и о њиховом ставу према квалитету рада.
Много улажемо на припрему садржаја за медије, за Facebook налог школе, Instаgram профил и YouTube канал, како би труд и рад наших колега и ученика био свима видљив. Зато је стари сајт замењен новим, модернијим, са новим визуелним елементима, и жељом да допринесе још квалитетнијој комуникацији са окружењем. Сајт је респонзиван, а то значи да му је изглед прилагођен за све величине екрана. Нов сајт је на адреси https://olgamilosevic.edu.rs/
Увек смо предњачили са иновацијама па је то случај и сада. Нов сајт садржи и виртуелну шетњу кроз школу за све оне који желе да је обиђу. То можете урадити путем линка https://virtualtours.virtualno360.hr/F1W618awRb, QR кода, Google локације или са сајта.
Радимо са вашом децом свакодневно и сматрамо да је битно да видите окружење и начин на који то постижемо. За то смо увек имали вашу сагласност и подршку и на томе смо захвални.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept