Početna » СТИГЛО ЈЕ ХИТНО ОБАВЕШТЕЊЕ ИЗ ПИО ФОНДА: Ово је важно за све пензионере

СТИГЛО ЈЕ ХИТНО ОБАВЕШТЕЊЕ ИЗ ПИО ФОНДА: Ово је важно за све пензионере

Пензионерску картицу можете лично преузети у филијали или другој организационој јединици Фонда

од Паланка данас
0 Коментар

Поводом жалби које су у фонду ПИО добили од корисника да добијају телефонске позиве са непознатих бројева у којима их непозната лица упућују где треба да преузму своје пензионерске картице, скрећемо пажњу корисницима да Фонд ПИО не позива кориснике на овај начин и да је у питању покушај преваре пензионера и њихово довођење у заблуду.Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање подсећа кориснике који су поднели пријаву за Пензионерску картицу да своју картицу могу лично да преузму у филијали или другој организационој јединици Фонда или јединици локалне самоуправе наведеној у обавештењу које добију путем поруке на мобилном телефону или у мејлу. Поделу пензионерских картица врше искључиво овлашћена лица Фонда.

Ради брже и ефикасније поделе картица и краћег времена чекања, продужено је радно време филијала Фонда ПИО и картице се могу преузети и у додатним терминима, радним данима од 15 до 18 часова, као и суботом од 7 до 12 сати.

Молимо кориснике да буду опрезни и да занемаре позиве које им упућују непозната лица представљајући се у име Фонда и покушавајући да их преваре у вези са подизањем њихових пензионерских картица.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept