петак, јун 21, 2024
Početna » СТАРИЦА ЦЕЛУ НОЋ ПРОВЕЛА ЗАКЉУЧАНА У МАРКЕТУ: Након онога шта су затекли ОДМАХ ЗВАЛИ ПОЛИЦИЈУ

СТАРИЦА ЦЕЛУ НОЋ ПРОВЕЛА ЗАКЉУЧАНА У МАРКЕТУ: Након онога шта су затекли ОДМАХ ЗВАЛИ ПОЛИЦИЈУ

Од јутрос се по Крагујевцу препричава да су несрећну старицу пронашли запослени у јутарњој смени

од Паланка данас
0 Коментар

Пензионерка (80) из крагујевачког насеља Бресница целу претходну ноћ провела је сама „заточена“ у једном познатом градском маркету!
Од јутрос се по Крагујевцу препричава да су несрећну старицу пронашли запослени у јутарњој смени, али да су, за сваки случај, због ранијих пљачки овог објекта, позвали полицију.

– Жена је пронађена жива и здрава, додуше мало неиспавана јер је ноћ провела на клупи у маркету. Појела је две кесице грицкалица и попила једну флашицу киселе воде – кажу локалци из бифеа преко пута маркета.

Из продајног ланца нису желели да коментаришу необичну причу Крагујевчанке која је наводно ноћ провела заборављена међу рафовима.

Запослени нису били расположени да причају о детаљима, али и, како су незванично рекли, из поштовања према госпођи, која је њихова стална муштерија, и према њеном здравственом стању.

Ни комшије нису биле речитије.

– То је дивна, старија госпођа, свакоме може да се деси. Уосталом, шопинг макар и кад су у питању основне намирнице може жену да занесе, без обзира на године – понављају кроз смех.

„Очевици“ пак кажу да су старицу, пошто је легитимисана утврђено да није „понела“ из маркета ништа што није платила, полицајци одвезли кући.

Чуло се и да времешна госпођа наводно живи сама у породичној кући па током ноћи нико није пријавио њен нестанак.

EspresoPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept